Familien Arler og Jakobsen
Dette er en hjemmeside om vores lille familie. Her har du mulighed for at følge med i vores hverdag med både billeder og historier.
Vores verdenPeterKatjaTvillingerBillederOpskrifterBlogGæstebogLinksKontakt
Kager
Brød
Mad
Brød
Koldhævet grove boller
En fantastisk ting. Hvem elsker ikke nybagte boller om morgenen?!

Man kan selv vælge hvad man vil have i af kerner. Husk dog at visse kerner svulmer op ved væsketilsætning, og der derved skal tilsættes mere vand.
Den færdige dej skal have samme konsistens som tapetklister.
Melet kan man også skifte ud, man skal dog huske at dejen bliver bedst hvis mindst 1/3 af melet er hvedemel.

25g gær
5-6dl vand
1 spsk salt
3 tsk honning
100g rugkerner
50g græskarkerner
25g hørfrø
100g speltflager
100g rugmel
400g hvedemel

Opløs gær i vand og tilsæt salt og honning.
Tilsæt herefter korn og kerner.
Til sidst tilsættes melet og dejen sættes tildækket i køleskabet.
Næste morgen tager man dejen op med en ske og sætter dejen på en bageplade.
Bollerne sættes i en forvarmet ovn på 220grader i 20-22 min.
Bollerne er færdige når de lyder hule når man banker dem i bunden.
Velbekomme.
Vores verdenPeterKatjaTvillingerBillederOpskrifterBlogGæstebogLinksKontakt
All Rights Reserved...